Maatregel

Maatregelen worden gekoppeld aan onderhoud, zodat er een berekening kan worden gemaakt wat de kosten worden voor het uitvoeren van de onderhoudsprojecten. Ieder thema heeft zijn maatregelen en iedere maatregel kan weer beschikbaar komen voor één of meerdere subthema’s. Immers voor een boom is ander onderhoud nodig dan voor gras, dus ook een andere maatregel.

In deze instelling kunnen maatregelen worden toegevoegd, bewerkt en verwijderd. In de kop van onderstaand formulier staan de basisgegevens, die moeten worden ingevuld. Neem ook de Opbouw mee. Dit is in percentages. Na de onderbouwing wanneer deze maatregel te gebruiken, moet per thema worden aangekruist in welk subthema deze maatregel beschikbaar moet zijn.

Uiteindelijk worden de gegevens bevestigd met OK of men kan de aanmaak van deze maatregel Annuleren.

image_pdfimage_print
Vorige Kwaliteitsniveau CROW planning
Volgende NEN 2767