NEN 2767

De diverse NEN2767 versies kennen een aantal verschillen. Wil je de NEN-versie wijzigen, dan zal dat gevolgen hebben voor de gegevens en hoe ze aan elkaar gelinkt zijn. Met deze tool is het mogelijk inzage in de conflicterende gegevens te krijgen vóór definitief tot wijziging wordt overgegaan.

Behalve een wijziging doorvoeren kan onder tab Excel ook een export van bestaande gegevens worden gemaakt en een import worden gedaan.

Om problemen te voorkomen is het aan te raden iemand van het adviseur/consulent team te vragen om nadere uitleg of hulp.

image_pdfimage_print
Vorige Maatregel
Volgende NEN 2767 – Onderhoud