Kwaliteitsniveau

Onder Instellingen > Kwaliteitsniveau vindt men de specifieke waarden zoals ze worden gehanteerd in de calculaties voor de CROW planning.

Wat is noodzakelijk om de planning te doen slagen:

Wegvak (https://api.iasset.nl/wegvak-wegvakonderdeel/)

• In dit onderdeel zijn geen velden noodzakelijk voor planning.

Wegvakonderdeel (https://api.iasset.nl/wegvak-wegvakonderdeel/)

• Oppervlakte
  • Wegtype (kan zijn 1,2,3,4,5,6,7)
  • Verhardingssoort (kan zijn: asfalt, elementen, cementbeton) geen andere waarden toegestaan!
  • Jaar onderhoud
  • Aanlegjaar
  • Conserveringsjaar

Maatregelen (https://api.iasset.nl/getMaatregels)

• Maatregelen incl. kosten en de relatie tot de maatregelgroep.

Inspectie CROW146-A (https://api.iasset.nl/getCrow146/)

• Laatste inspectie wordt gebruikt voor het resultaat van de berekening
    • RAF   –   G,L1,L2,L3,M1,M2,M3,E1,E2,E3
    • DWA   –   G,L1,L2,L3,M1,M2,M3,E1,E2,E3
    • ONE   –   G,L1,L2,L3,M1,M2,M3,E1,E2,E3
    • SPOORVORMING – getalswaarde
    • LANGSONVLAKHEID – getalswaarde
    • Inspectiedatum

Hoe het werkt

In stap 3 kies Maatregelen per wegvakonderdeel weergeven, daarna voor Genereer overzicht.

Het overzicht geeft alle resultaten van de objecten.

image_pdfimage_print
Vorige Inspectieformulier creëren
Volgende Maatregel