Onderhoud

In de schouw app is het mogelijk onderhoudsprojecten in te zien, te bewerken of te verwijderen.

Klik daarvoor onder Instellingen, sectie Kaart op de Object i – actieknop en selecteer Onderhoud.

Op de kaart is na het aantikken van een object het informatielabel te zien. Klik op de i.

De pagina met onderhoudsprojecten opent nu. Door op de regel van onderhoud te klikken opent het onderhoudsproject en kan bewerkt worden. Klik je op het symbooltje onder Maatregel dan wordt de maatregel getoond en kan daar bewerkt worden.  Aanpassingen worden besloten met Opslaan. Met de + rechts bovenin kan een nieuw onderhoudsproject worden toegevoegd.

Door naar overzicht Objecten te gaan en daar een object te selecteren kom je in het overzicht van dit object. Kies je hier voor Onderhoud dan belandt je eveneens in de pagina Onderhoudsproject.

Na een aanpassing is de regel in Onderhoudsproject of Maatregel enige tijd lichtroze. Dit betekent dat de gewijzigde informatie moet worden gesynchroniseerd met iASSET. Is dat gebeurd, dan wordt de regel wit.

image_pdfimage_print
Vorige Meldingen / Calamiteiten aanmaken
Volgende Foto’s toevoegen