Projectverzameling extra velden

Extra velden kunnen hier aan projectverzamelingen worden toegevoegd. Projectverzamelingen zijn verzamelingen van onderhoudsprojecten en kun je vinden onder hoofdtab Onderhoud.

Klik op Toevoegen. Onderstaand venster opent.

Nu kan een nieuw dynamisch veld worden toegevoegd. Er is de keuze uit enkele veldtypen: Pulldown / keuze menu, Vrij tekstveld, Vrij cijferveld, Datum / tijd veld en Tekstveld. In ons voorbeeld is gekozen voor Pulldown / keuze menu. Je voegt de waarden toe, die het veld moet krijgen en drukt uiteindelijk op OK om op te slaan.

Dit resulteert in het volgende scherm:

Ook in de tabelopmaak, de twee tandwieltjes is het veld nu toegevoegd in de lijst.

image_pdfimage_print
Vorige OV instellingen
Volgende Riolering