Inspectie BRL 14020

BRL 14020 is de normering van onderhoud aan pompen en gemalen. Deze norm maakt het mogelijk de installaties op gelijke wijze te onderhouden en te monitoren. In thema’s Gebouwen, Riolering en Rioolgemalen treffen we deze objecten in iASSET aan.

Tab Algemeen wordt ingevuld met de begingegevens. De velden Inspecteur en Datum zijn vooringevuld met de inlognaam en de datum op dat moment. Tussentijds kan met OK worden opgeslagen. Het venster sluit dan, maar door op de inspectieregel te klikken opent het weer.

Daarna volgt de gedetailleerde data. Is dat eenmaal vastgelegd, dan kunnen de inspecties beginnen. Als de cursor boven een vraagteken zweeft, wordt meer informatie over dat testonderdeel gegeven. Eerst Elektrisch, dan Mechanisch, daarna Pompen en tot slot de bouwkundige staat.

Is alle informatie in het formulier ondergebracht, dan wordt met OK de inspectie afgesloten.

image_pdfimage_print
Vorige Inspectie NEN 1010- 3140
Volgende Beeldmeetlat besteksmeting