Score velden

Voor het uitvoeren van een beleidsmeting of besteksmeting kan men met het nieuwe inspectieformulier voor de beleidsmeting nauwkeurig berekenen wat de kwaliteit van de openbare ruimte is. Stel zelf je eigen formulier samen met meerdere beeldmeetlatten- en tellingsvelden voor het formulier dat het beste bij jou beleidsmeting of besteksmeting past.
Met de score velden kunnen de resultaten van de beleidsmetingen in het nieuwe inspectieformulier worden ingevuld.
Deze kan men dan vergelijken met de in het paspoort vastgelegde gewenste kwaliteit.

In Instellingen > Formulierbeheer kan het inspectieformulier worden aangemaakt door in de paspoortvelden “Score optie” aan te vinken, vervolgens zet men dezelfde score-optie aan in de inspectievelden die je gaat gebruiken in de beleidsmeting.

Er is de mogelijkheid om zelf de foto-optie-velden samen te stellen, deze velden zijn soortgelijk aan de schaalbalk van het CROW. Verder zijn de veldnamen en waardes ook aan te passen, inclusief de foto en bijbehorende tekst.

Kleuren kunnen naar keuze worden toegevoegd aan de scores van een inspectie. Zo wordt direct een visueel overzicht gegeven van de conditie.

Uiteraard is dit ook beschikbaar in de iOS versie van de SchouwApp.

De resultaten van de beeldmeetlatten kunnen geprint worden als een Excel, PDF of HTML bestand.