Legenda

Een belangrijk onderdeel binnen de SchouwApp is de Legenda. Op de pc is dit het onderdeel waar de thema’s en hun onderliggende (sub-) subthema’s kunnen worden geactiveerd en zichtbaar gemaakt op de kaart.

In de app is dit iets anders. Objecten uit een of meer themas en sub themas kunnen hier worden aangevinkt om ingeladen te worden op de iPad of iPhone, vergelijkbaar met het kiezen van een filter. Het voordeel van de Legenda is dat er enkele subthema’s van verschillende thema’s kunnen worden geselecteerd zonder een uitgebreid filter te hoeven samenstellen.

Klik op Opslaan als de keuze is gemaakt. Ga nu naar Hoofdpagina en zoom in op de kaart waar je de objecten wilt zien, tot dat het download symbool verschijnt.

Door op het symbool te klikken worden de objecten van je keuze ingeladen op de kaart. Als je de kaart beweegt, scrollt of met in- en uitzoomen zal de knop opnieuw moeten worden gebruikt om de kaart zoals het er dan uitziet te verversen.

image_pdfimage_print
Vorige Filters
Volgende Standaard inspecties / snelle inspecties