Selectie object -> paspoort

Er zijn verschillende wijzen om door het selecteren van een object de paspoortgegevens te kunnen inzien.

Allereerst door een object in de objectenlijst aan de linkerzijde te selecteren en dan naar hoofdtab Paspoort te gaan.

Vanaf de kaart kan een zichtbaar object worden aangeklikt zodat het popup venster verschijnt. Selecteer hier Paspoort Overzicht en klik op OK. Je gaat nu naar het paspoort van het object.

image_pdfimage_print
Vorige Print optie paspoort
Volgende Toevoegen / aanpassen / verwijderen/ dupliceren object