Diverse velden

Deze instelling geeft je de optie om eigen paspoort velden toe te voegen, aan te passen en te verwijderen.

Label
Hier vul je de naam in van het veld.

Veldtype
De type van het veld (let wel op dat als je de eerste keer een type kiest, kun je het vervolgens niet meer veranderen). Het type veld “Verkeersborden” en “QR” kan slechts een keer gebruikt worden.

Achtervoegsel
Stukje tekst van 5 tekens wat achter de ingevulde waarde van het veld komt te staan.

Invoeren in tab
Kies je onder welke tab het veld komt te staan.

Thema
Kies je voor welke thema’s en/of subthema’s dit veld actief is.

Verplicht veld
Je kunt een veld ook verplicht maken, zodat een paspoort niet opgeslagen kan worden zonder dat dit veld ingevuld is.

Afhankelijk van
Je kunt een veld afhankelijk maken van een ander (keuze-)veld. Hier selecteer je van welke veld dit nieuwe veld afhangt. Een veld kan afhankelijk zijn van meerdere velden.

Afhankelijke keuze
Hier selecteer je de waarde waarvan een veld binnen een ander veld afhankelijk moet worden.

Geavanceerde afhankelijke optie
Deze optie is oorspronkelijk verborgen en komt pas te verschijnen als je een keuze veld afhankelijk wilt maken van een ander keuzeveld. Aan de linkerkant zie je de pulldown waarden van het eerste veld en aan de rechterzijde zie je de keuzewaarden van het veld wat je aan het aanmaken bent. Je kunt dus kiezen dat bepaalde waarden van je veld alleen zichtbaar worden op het moment dat iemand een bepaalde waarde van het eerste keuzeveld selecteert.

image_pdfimage_print
Vorige Decompositie velden
Volgende Genereer onderhoud