Algemeen

De instelling Algemeen is bedoeld om de individuele voorkeuren van de gebruiker vast te leggen. We zullen de diverse onderdelen puntsgewijs behandelen.

Objecten per pagina.

De hoeveelheid van objecten, die in de objectenlijst direct zichtbaar moeten zijn.

Verberg de lijst met objecten

De objectenlijst onder het iASSET logo zal niet zichtbaar zijn.

Begin zonder geselecteerde thema’s.

Het laden van alle thema’s tijdens het inloggen kan lang duren, zeker als er honderdduizenden objecten in het domein zijn. Na het inloggen zelf onder Legenda een thema of subthema aanvinken is efficiënter.

Clusteren als objecten >.

Op het moment dat de hoeveelheid objecten op de kaart een bepaald ingesteld aantal overschrijdt, worden de objecten als clusters weergegeven. Dit verbetert het werken.

Globespotter objecten.

Hier kan worden ingesteld hoeveel objecten in Globespotter (voorloper van StreetSmart) geladen moeten worden.

Kompas.

Een kompasnaald wordt getoond in Globespotter (voorloper van StreetSmart).

Rotatie – knoppen.

Rotatie – knoppen worden getoond in Globespotter (voorloper van StreetSmart).

Zoom bij muisknop.

Met de muis kan worden ingezoomd in Globespotter (voorloper van StreetSmart).

Detailbeelden.

Details van beelden in de Globespotter (voorloper van StreetSmart) zichtbaar maken.

Globespotter actie.

Als een object in Globespotter (voorloper van StreetSmart) wordt aangeklikt, kan hier worden ingesteld welke informatie men wil zien.

Upload kleinere afbeeldingen.

Het uploaden van afbeeldingen wordt vereenvoudigd door de afbeeldingen te verkleinen tot minder pixels.

Objecten zoeken.

Ingesteld kan hier worden naar hoeveel objecten tegelijkertijd dient te worden gezocht.

Label.

De keuze om een label met de naam of het nummer van een object te zien op de kaart.

Toon labels vanaf zoomniveau >.

Vanaf welk zoomniveau moet een label zichtbaar worden op de kaart.

Toon het startpunt en eindpunt van lijnen.

Om duidelijker te kunnen zien waar een riool of een leiding begint en eindigt, wordt dit met een rood kruisje aangeduidt als voor Ja is gekozen.

Pas labels aan voor overlappende objecten.

De labels van stacked oftewel gestapelde objecten zijn slecht te lezen. Als er veel nummers in het venster worden getoond zijn de diverse objecten niet te herkennen. Hier kunnen gestapelde objecten in plaats van een nummer bijvoorbeel een subthema en naam krijgen wat ze beter herkenbaar maakt.

Speeltoestellen inspectielogo.

Inspecties aan speelplaatsen en speeltoestellen kunnen worden uitgevoerd door een derde partij. Door hier het logo in te voeren, worden prints van de inspecties officiële documenten.

image_pdfimage_print
Vorige Adresboek
Volgende Beeldmeetlat besteksmeting