In iASSET is het sinds kort mogelijk om beeldmeetlatten te maken binnen de eigen inspectieformulieren.

Wanneer je een formulier hebt zoals onderstaande kun je er ook een schaalbalk aan toevoegen zoals bekend in de CROW 380

Hiervoor kun je gebruik maken van de volledige catalogus zoals de CROW die aanbiedt, mits je hier een licentie voor hebt.
Om deze tot je beschikking te krijgen kun je een schriftelijke aanvraag indienen door te mailen naar helpdesk@iasset.nl.
Zij zorgen ervoor dat er een CROW380 inspectie wordt toegevoegd aan de inspectieformulieren waar vandaan je kunt kopiëren.

Schaalbalken kun je daarna eenvoudig toevoegen aan een inspectie.
Ga naar beheer velden van je inspectieformulier:

Klik op Kopieer velden:

Filter en selecteer de juiste schaalbalken om de foto optie velden toe te voegen aan het formulier:

Wanneer je op Kopieer geselecteerd veld hebt gedrukt worden de velden toegevoegd aan je formulier.
Je hebt dan nog de mogelijkheid om de velden individueel aan te passen.

In onderstaand scherm kun je de instellingen per veld aanpassen.
Zo kun je bij de weergave aangeven hoe hij standaard moet openen.
Verder zijn alle veldnamen en waardes aan te passen, inclusief de foto en de bijbehorende teksten.
Het is in het grote tekstveld ook mogelijk om de tekst op te maken met bijvoorbeeld vet gedrukte of schuine tekst.

Daarnaast is het ook mogelijk om een foto-optieveld in een radio groep te plaatsen.

Dit zorgt er voor dat alle foto’s in een tabel in het inspectieformulier worden weergegeven.

Deze weergaves worden ook ondersteund in de schouw app.

image_pdfimage_print
Vorige Zoekfilters aanmaken (2021)
Volgende Paspoort zelf inrichten met maatwerktabs (2020)