In iAsset is het mogelijk in de lijst van meldingen records te selecteren op basis van een ingegeven
tekst. Werkwijze:

Open de Schouw-app en ga naar het gewenste overzicht. In dit voorbeeld zijn dat de Custom Inspecties

Het overzicht verschijnt. Dit overzicht is afhankelijk van eventueel ingestelde filters

Scroll eventueel naar rechts om de kolom te zien waarvoor de selectie gewenst is. Hieronder
is als voorbeeld het scherm te zien

Klik op de loep

Geef de tekst in waarop gefilterd moet worden. Zie voorbeeld hieronder

Het filter is actief
Opheffen van het filter gebeurt door rechtsboven op het kruisje “x” te klikken

image_pdfimage_print
Vorige FAQs: Troubleshooting in de SchouwApp