Weergave opties: Globespotter / Street Smart

Globespotter is de voorloper van Street Smart en wordt inmiddels niet meer ondersteund door Cyclomedia.

Street Smart geeft visuele data weer, waarbinnen de objecten in iASSET zijn terug te vinden met de belangrijkste gegevens. Deze visuele data is verzameld door opnamevoertuigen, camerasystemen en LiDAR-scanners. Street Smart is gekoppeld aan iASSET en door onder Weergave opties op StreetSmart te klikken opent de viewer.

In onderstaand voorbeeld is Meubilair geselecteerd in de Legenda. Deze objecten ziet men terug in Street Smart. Ze zijn aan te klikken, waardoor er in de linker benedenhoek gegevens over dit object worden getoond.

In de onderste balk van de viewer zijn diverse mogelijkheden te gebruiken voor nadere visuele inspectie, zoals in- en uitzoomen, meten, downloaden, obliekvenster wat de kijkhoek is en meer.

image_pdfimage_print
Vorige Rechtermuisknop: BGT exploratieverzoek -> koppeling BGT
Volgende Rechtermuisknop: Melding toevoegen